Uw multidisciplinair centrum voor de regio Holsbeek, Wilsele & Rotselaar

Multidisciplinair centrum De Chartreuse: voor uw levensbegeleiding
Holsbeek - Leuven

 

 

 

Uw vraag en uw oplossing: persoonlijke benadering

U zit even in de knoop. Uw zoon gaat door een extreme pubertijd. De relatie met uw partner loopt stroef, hoe graag u elkaar ook ziet. Of u blijft bijkomen, zelfs na ettelijke diëten. Niet elk berg kunt u alleen beklimmen. Schakel de hulp in van multidisciplinair centrum De Chartreuse. Samen met onze specialisten gaat u opvoedings-, relatie-, gezondheids- en sportieve uitdagingen met verse moed aan.

 

Meer info:

Gespecialiseerde, multidisciplinaire aanpak

Soms lijkt uw probleem een ingewikkeld kluwen van verschillende moeilijkheden. Multidisciplinair centrum De Chartreuse ontwart het samen met u. In een eerste gesprek formuleert u uw vraag en uw verwachtingen. Het team van De Chartreuse bespreekt dan uw begeleiding: wie doet er wat, en op welke manier? Sluit een multidisciplinaire aanpak het best aan bij uw behoefte? Dan zorgt het team voor voortdurend overleg, zodat de invalshoeken elkaar versterken.

Het team van De Chartreuse is complementair: u spreekt en werkt er met een (sport)arts, logopedist, diëtist, een kinesist, (kinder)psycholoog, sportcoach of inspanningsfysioloog.

Samen investeren

Wilt u op adem komen en uw problemen van u afschudden? Dan zet het team van Chartreuse samen met u alles op een rijtje: om uzelf als individu, als gezinslid en als deel van de maatschappij beter te begrijpen. Met wederzijds engagement liggen de oplossingen vaak dichterbij dan u zou denken.

 

Persoonlijke, professionele begeleiding op vlak van opvoeding, relatie, gezondheid of sport? Bel of mail om uw afspraak met De Chartreuse vast te leggen.